טחורים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

04/05/2008 | 14:36 | מאת: נטע

אני סובלת כבר המון שנים מטחורים חיצוניים ומדממים. אבל אני מזניחה את העניין כבר המון זמן כי אני פוחדת מניתוח. האם יש אפשרות לטפל בטחורים גם ללא ניתוח או שעכשיו אחרי כל כך הרבה שנים של הזנחה כבר אין ברירה אחרת? האם טיפול אלטרנטיבי יכול לעזור?

שלום בת כמה את ? האם יש מחלות רקע? מה זה נקרא לסבול ? דימום ,כאבים וכו דר דיין

07/05/2008 | 08:18 | מאת: נטע

אני בת 32. סובלת גם מתת פעילות של בלוטת התריס ונוטלת אלטרוקסין (אך עדיין לא מאוזנת עפ"י הבדיקה האחרונה. הבדיקה הבאה בעוד שבוע). לגבי הטחורים סובלת גם מדימומים מדי פעם, לאחרונה גם כאבים בזמן היציאות. יש גם עצירות כרונית.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת