סוכרת

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

13/05/2008 | 08:38 | מאת: isaac

שלום רב, אני סובל מזה כמה שנים מסוכרת סוג ב', ובדרך כלל העניינים תחת שליטה. בבוקר בצום 127 בערך אבל לאחרונה קורה משהו לא נעים. גם לאחר כוס קפה קגיל, ללא כל ממתיק הסוכר מגיע ל 180, ואחרי ארוחה קלה (סלט ירקות + לחמניה מקח מלא) הסוכר עולה 220 - 282 ! לאחר כארבע שעות הסוכר יורד 136 ! האם צריך לנקוט איזה שהיא פעולה ? אני מבקש לציין שאני לוקח שני כדורי גלוקומין ביום אחד בבוקר אחד בערב. תודה מראש - יצחק

שלום אין מקום לבדוק סוכר לפני האוכל. לפי המתואר אתה אינך מאוזן- יש מקום לשיחה בינינו. דר דיין

18/05/2008 | 06:19 | מאת: isaac

תודה על תשובתך - האם להתקשר למרפאה על פי הטלפון שפורסם כאן ? שוב תודה מראש - יצחק

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת