חוסר שליטה על פעולת המעיים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

14/05/2008 | 09:17 | מאת: גלית

אני אמא לילד בן 10 שבאופו פתאומי בשנה האחרונה אין לו שליטה על פעולות המעיים שלו. דבר זה כרוך בבריחה של צואה כמה פעמים ביום, וריח שנלווה לכך. הוא טוען שהוא לא מרגיש שהצואה בורחת לו, ניסיתי לעזור לו לרוקן את הקיבה באמצעות מיקרולט, אך זה עוזר ליומיים בלבד. האם יש טיפול תרופתי או אחר שאוכל להיעזר בו??

שלום אם רופא ילדים שלל כל בעיה -יש מקום להיעזר בהומיאופתיה קלסית. לבדוק היטב מי ההומיאופט.. דר דיין

21/06/2008 | 14:33 | מאת: זאביאורגני

מזון בריא וללא חומרי הדברה הורמונים וכו' עזר ל-זאביאורגני ויעזור גם לכם

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת