שקיעת דם 100

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

21/05/2008 | 17:10 | מאת: זאקי

אני בן 53 סובל מלחץ דם . לפני 3-שבועות חליתי היה לי חום כמה ימים לא היה לי תאבון ירדתי במשקל 7 ק"ג תוך שבועיים (אני שמן והיה ממה לרדת) והיתה לי חולשה גדולה. בבדיקות שנעשו לי היתה שקיעה 100 קראטנין 2.3 CRPהיה5.4 לאחר שבוע התוצאות היו שקיעת דם נשארה 100 קראטנין ירד ל1.6 CRP ירד ל-2.0 .אני מרגיש יותר טוב שהתחזקתי חזרתי לעבודה והתאבון חוזר אין לי חום .סובל מתחושת קור בבטן כבר כמה שבועות.נעשתה לי בדיקת חלבון וגם בנס גונס בשתן יצאו תקינות .מה שמדאיג את הרופאה שלי זו שקיעת הדם הגבוהה שאלתי היא בתחילת מחלתי חשבו שזה וירוס עכשו מודאגים ששקיעת הדם נשארה גבוהה מלפני שבועיים .האם אדם שחלה בוירוס יהיה לו שקיעת דם כזו גבוהה? או תתכנה סיבות אחרות ואם זו מחלה דלקתית שתחלוף האם השקיעה צריכה לרדת ? ואם זה לא מוירוס אלו סיבות עלולות לגרום לשקיעה כזו גבוהה?האם רק גידולים עושים שקיעה גבוהה או יש עוד סיבות ?באילו כיוונים צריך לחפש? הרבה תודה על תשומת הלב והעזרה.

שלום נראה לי שהרופאה שלך ממהרת מידי . הייתי מחכה לפחות חודש ואז חוזר על הבדיקות - לא לפני . דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת