רגישו חזקה בשדיים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

22/05/2008 | 19:51 | מאת: רינת

שלום, בדר"כ לפני המחזור יש לי רגישות חזקה בשדיי ומעין גושים שנדבקו ואמרו לי שזה לפני המחזור , שזה טבעי ושיש לי שדיים רגישים. התחלתי לקחת גלולות ( אולי זה קשור) ועכשיו יש לי ריגשות בדיים גם לאחר שהמזחור הסתיים..לרגישות מלווה תחושה של כובד בשד ( בזמן קפיצה או ריצה כשיש תזוזה של השדיים ממש הרגשה שכל שד הוא משקולת( זה אף פעם לא היה ואין לי שדיים גדולים ) מה זה אומר ולאן לפנות אם בכלל?

שלום בת כמה את ? יש להפסיק את הגלולות ולפנות לגניקולוג שנתן לך אותם לשקול סוג אחר או אמצעי מניעה אחר. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת