תופעה משונה ומפחידה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

23/05/2008 | 08:29 | מאת: אלי

שלום היום בעבודה הרגשתי פתאום תחושה בראש כאילו מישהו נותן לי חבטה חזקה בראש וכאילו מישהו מטלטל לי את הראש בחוזקה (קצת קשה לי לתאר את ההרגשה) זו לא בדיוק תחושה כמו של ראש מסתובב אלא כמו ורטיגו אולי, אבל פתאומי לשניה-שתיים. אולי גם הרגשה של כאילו משהו בתוך הראש עומד להתפוץ לי החוצה או כאילו התפוצץ לי. לאחר מכן היתה לי הרגשה של חוסר מנוחה ושקט, כאילו לא יכול לעמוד במקום אחד ומעט הרגשה כאילו אני לא יציב. אני חייב לציין כי התופעה קתה לי מספר פעמים בהפרשים של כמה חודשים, ורובם לא בזמן מאמץ אלא כשאני יושב על הכסא מול המחשב למשל או מול הטלויזיה. היום הרגשתי גם לחץ פנימי רגיע באף מכיוון פנים לחוץ (אבל זו הפעם הראשונה שזה מתלווה). רציתי לדעת: * מה יכולה להיות התופעה ? * האם התופעה מסוכנת ? * מה בא בחשבון בכלל ? * לאיזה רופא לפנות אם בכלל ? לפני כחודש ביצעתי בדיקות דם שגרתחות בגלל תלונות על עייפות וחולשה אך פרט לסוכר גבוה מאט וקולסטרול גבוה מעט לא נראה דבר בבדיקות. * האם יש קשר ? אני מאוד מפוחד מהתופעה וחושש כאילו מתפוצץ לי משהו בראש או דבר דומה !\\בבקשה כל עזרה

שלום מאחר וזה לא אירוע בודד אלא מס אירועים הייתי מציע לא להזניח ולפנות לרופא הפנימי שלך. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת