נשירת שיער

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

25/05/2008 | 14:50 | מאת: אורכידיס

שלום ! אני בת 48 חולת סרטן שד. אחרי טיפולים כימוטרפיים, הקרנות וטיפול בטמוקסיפן כשנה וחודשיים. בזמן נטילת הטמוקסי הבחנתי בנשירת שיער שהלכה והחמירה. בירור שערכתי אימת את השערתי שהסיבה נעוצה בטמוקסיפן. הפסקתי את הטיפול לפני כ-8 חודשים אולם השיער עדיין דליל. בהמלצת רופא עור משתמשת במינוקסי כחודשיים, והנשירה איומה ושערי מאד דליל והקרקפת גלוייה לעין. האם אתה מכיר טיפול שיכול לעזור לי?

שלום רב האם יתכן שכחלק מתהליך הטיפול הכימוטרפי נגרם נזק לרירית מערכת נעיכול ועקב כך חסר מצטבר במינרלים וויטמינים. הייתי שוקל מס אינפוזיות של וויטמינים ומינרלים וחומצות אמינו ואולי במקביל גם מבצע מס טיפולי אוזון. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת