שאלה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

26/05/2008 | 11:12 | מאת: סס

שלום, עקב צריבה במתן השתן וחשש למחלת מין הופנתי לבדיקת שתן... התוצאות: PH (U) - 5.5 Nitrit (U) | | NEGATIVE Ketone (U) | | NEGATIVE Glucose (U) | | NORMAL Urobilinogen (U) | | NORMAL Bilirubin (U) | | NEGATIVE Protein (U) | mg/dL | - 10 Leucocytes (U) | cell/µl | - 100 Erythrocytes (U) | | NEGATIVE שתן- מיקרוסקופיה Trichomonas (U) | | לא נמצאו האם אני יכול לשלול את החשש למחלת מין ולעלות את הסיכוי שזהו סתם דלקת? ממה נגרם Leucocytes 100...? האם זה מסוכן? מה עושים מכאן?

27/05/2008 | 18:36 | מאת: המשך לשאלה

קבלתי עוד תוצאות של התרבית... אז הנה כל התוצאות Urethral Culture | | צמחה פלורה של עור Urethral Culture (GO) | | N. Gonorrhea -תרבית שלילית ל Urine Culture (Diaslide) | | תרבית שלילית עכשיו השאלה שלי עם כל הנתונים כאן מצביעים אכן על מחלת מין או סתם דלקת רגילה?ומה זה "צמחה פלורה של עור" ???? תודה רבה.

שלום לא נראית עדות למחלת מין! אל תסמוך על תשובתי ואם יש מקור הדבקה או תלונות קליניות פנה לרופא מומחה לזיהומים מסוג זה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת