מגנזיום

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

01/06/2008 | 09:01 | מאת: דני

שלום, את סירופ המכיל מגנזיום וקלציום של חב gramse , עליו ציינת קודם לכן - היכן ניתן להשיג אותו? תודה

02/06/2008 | 23:32 | מאת: דני

קודם לכן המלצת על סירופ מגנזיום וקלציום של חברת GRAMSE. בדקתי, שהרוב שם זה קלציום ואילו מגנזיום יש מעט. האם במצב של כווץ שרירי הצוואר לא כדאי משהו אחר ששם יש יותר מגנזיום? האם אפשרי כדורים במקום סירופ ואיזו כמות מינימלית יומית של מגנזיום כדאי לקחת (גיל 47, משקל 100 ק"ג) ? תודה

שלום יש לי נסיון קליני טוב עם התכשיר שציינתי. יש בעיה קשה ביכולת ספיגת מגנזיום במערכת העיכול ולא תמיד יש קשר ישיר בין המינון הרשום על התכשיר לבין המנה הנספגת. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת