יתר לחץ דם??

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

03/06/2008 | 13:42 | מאת: דניאל

ד"ר שלום רב, בן 30, מקפיד על ריצות למרחקים בינוניים לפחות 3 פעמים בשבוע בשנה האחרונה. לפני כמה ימים עשיתי בדיקה אקראית, לאחר בדיקות קודמות בהם חשתי שיש לי נטייה ליתר לחץ דם. לאחר הליכה בת 5 דקות, ישבתי ועשיתי 2 בדיקות שהתוצאות היו 91/159 בבדיקה הראשונה והשניה הייתה 91-148 עם דופק של 67. לאחר 3 דקות מנוחה עשיתי 3 בדיקות נוספות. שם- התוצאות היו טובות יותר והם היו 86-147, 81-133, 78-131. (דופק 56) למה אני צריך להתייחס? האם לבדיקה האחרונה או לבדיקות שקדמו לה? האם אתה חושב שאני צריך להיות במעקב? אשמח להמלצותיך. דניאל

שלום לא הייתי עושה אבחנה לפי מס כה מועט של מדידות . לדעתי יש להמשיך לעקוב לזמן השעות שונות של היום ואז להתייעץ. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת