חומצה אורית בדם

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

07/06/2008 | 18:48 | מאת: חיים

שלום ד"ר! אני בן 51,סובל מזה כשנה מ ל"ד גבוה ומטופל תרופתית. סובל גם מהזעת לילה מוגברת. לאחרונה נתגלתה אצלי בבדיקת דם חומצה אורית ברמה של 10.1 הרופא נתן לי כדור בשם אלוריל במינון100 מ"ג ליום. מה משמעות תוצאות הבדיקה? האם הטפול התרופתי הכרחי בשלב זה?האם הטפול הוא לתקופה ארוכה? באלו אמצעים נוספים ניתן לפעול לשפור המצב? לתשובתך אודה מראש. חיים

שלום לפני שנותנים תרופה נגד חומצת שתן גבוהה יש לברר שהמקור אינו באחת התרופות נגד לחץ דם שאתה לוקח. לאור הסיפור שאתה מתאר יש מקום לבירור רפואי - אשמח לשוחח איתך.. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת