שלום, זקוקה ליעוץ

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

09/06/2008 | 14:42 | מאת: בל

שלום, לאחר הנסיונות האחרונים שלי להתחיל דיאטה בכדי לרדת במשקל הרגשתי סחרחורות ואיבוד פוקוס בעיניים. הדבר הדאיג אותי חשבתי שזה עניין של לחץ דם נמוך חוסר סוכר או דברים מסוג זה. העניין הוא שהתחושה המשיכה גם אחרי שהפסקתי את הדיאטה. עשיתי בדיקות דם והכל תקין חוץ ממחסור מלא כמעט של פרוטין. הסבירו לי שזה רכיב שקשור לברזל. האיירון וה בי12 תקינים הסוכר תקין. כל הבדיקות תקינות. האם יכולה להיות השפעה כזו של החוסר בפרוטין ? ואם כן האם לקיחת כדורים יכולה לעזור לי מבחינת הדיאטה ? אני בת 27 ללא לידות תודה

שלום תוכלי להתקשר לצורך ייעוץ טלפוני -חסרים לי לא מעט פרטים. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת