כאבים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

10/06/2008 | 23:55 | מאת: נעמיאל

שלום רב התופעה אותה אתאר באה וחולפת לסירוגין ,נדמה לי שהיא מחריפה בקיץ. מדובר בכאבים לאחר ישיבה או שכיבה,קימה בבוקר וכדומה. הגוף כאילו נעול, ולוקח לו דקה או יותר להשתחרר ,ואז אפשר להתחיל ללכת.הכאבים הם בברכיים , בגב בעצם בכל הגוף. מה ניתן לעשות? ומה פשר הכאבים? תודה

שלום אין ליבכלל פרטים קליניים---על מי מדובר ,גבר או אישה ,בן 80 או בן15 ועוד ועוד..... דר דיין

26/06/2008 | 00:22 | מאת: נעמיאל

שלום רב אני בת 58 . לאחר ישיבה של חצי שעה קשה לי לקום וללכת מיד. הגוף כאילו נעול וכואב , ולאחר כחצי דקה משתחרר. הכאבים הם בברכיים, בגב,והתחושה שהכאבים בכל הגוף. יש לי הפוגות בתופעה הזאת ונדמה לי שהיא מחמירה בקיץ. אולי בגלל המזגן??? אודה על תשובתך.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת