דלקות אוזניים ונוזלים באוזניים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

10/06/2003 | 08:57 | מאת: לימור

תינוק בן שנה לפני חודשיים עבר ניתוח צינוריות באוזניים. עד הניתוח היה דלקת אחת ונוזלים באוזניים טופל באנטיביוטיקה. היום אחרי חודשיים כבר עם 2 דלקות מטופלות באנטיביוטיקה . האם יש משהו שניתן להמליץ עליו כאן למניעת או הפחתת דלקות אוזניים וכן נוזלים באוזניים? האם זה טיפות לאוזן או לפה? שמעתי על נרות מסוג מסוים שמניחים בתוך האוזן לא פנימה מדליקים אותם וזה גורם לאידוי הנוזלים ,האם אכן קיים פטנט כזה? אשמח לקבל כמה שיותר פירוט כגון סוג צמחים ומינרלים וכו' תודה רבה רבה

12/06/2003 | 14:46 | מאת: אהרוני BIOMAGNETICS

שלום ללימור לביומגנטיקה יש תשובה לדלקות והנוזלים המצטברים באוזניים. אשמח לעזור ע"י פניה אישית אלי בדוא"ל או טלפונית 04-8447726 052-373888 הרבה בריאות. אהרוני

שלום ניתן לסייע לתינוק מאד באמצעות שילוב של דיאטה הומיאופתיה צמחי מרפא ונירות לניקוז. אחוזי ההצלחה בגיל כזה -מעולים דר דיין

16/06/2003 | 06:01 | מאת: פרופ' יהודה פינקלשטין

שלום רב, בריאות ילדך היא בעלת חשיבות ממדרגה ראשונה. ולכן היא ראויה להתייחסות רצינית. בנך זקוק לבדיקה טובה של מי שאוזניים מקצועו ולומד את הנושא במשך שנים רבות - וזהו רופא אף, אוזן וגרון. בנך זקוק לבדיקה טובה כולל בדיקה אנדוסקופית כלומר באמצעות סיב אופטי של פתחי האורור של האוזניים הממוקמים מאחורי האף, שם המחלה היסודית של האוזניים. לא מגיע לבנך שיטופל בהמלצות רופאי אליל (רפואה "משלימה" היא מונח מטעה וההגדרה של "רפואה" פולקלוריסטית המבוססת על אמונות שוא היא רפואת אליל). בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת