תחושת נימול

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

11/06/2008 | 19:56 | מאת: שמרית אהרון

שלום ד"ר בחודש האחרון הרגשתי ירדה דרסטית בראייה. בנוסף בשלושה הימים האחרונים אני מרגישה, תוחשת נימול וקצר בכף רגל שמאל(בלתי פוסקים). וכאב חד בנק' מסויימת בגבי. היום בבוקר כאשר הייתי בעבודה. הרגשתי תחושת סחרחורת כבדה. והתעלפתי. הלכתי ישירות לרופאת המשפחה שלי, כאשר היא אפילו לא בדקה לי לחץ דם. שלחה אותי לבדיקות דם למחר בבוקר והפנתה אותי לבדיקת עיניים. (כאשר הן לא מצויינות כדחופות.) אודה לך על תשובתך.

שלום חיב לקבל כמה שיותר פאטים קליניים לגבייך. הייתי שמח אם תוכלי לצרף תוצאות הבדיקות. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת