קרוטן

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

18/06/2008 | 21:03 | מאת: דורית

שלום רב אני בת 55 אוכלת הרבה ירקות כתומים וצהובים. כפות הידיים שלי כתומות. עשיתי בדיקת דם לקרוטן והתוצאה היא 223 .(נורמה 10-80 ) . אני מרגישה מצוין. יתר הבדיקות תקינות מלבד חסר בויטמין D ) האם זה פתולוגי. האם ניתן להמשיך לאכול כך?

שלום חד משמעית לא!! הקרוטן מהווה פרקרסור של ויטמין A ויש סבירות רבנ שיש לך רמה גבוהה של ויטמין זה שהוא שומני וטוקסי. דר דיין

13/07/2008 | 00:52 | מאת: חוה

חשוב לאכול קצת מיכל דבר כדי שיהיה בגוף את כל הויטמינים הנחוצים לגוף ולא רק ויטמין אחד יותר מידי.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת