אימונולוגיה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

23/06/2008 | 21:50 | מאת: קשת

שלום רב, עשיתי בדיקות דם ואלה הם הערכים- ESR-83 CRP- 1.96 המוגלובין- 11.80 ברזל- 47.28 MCV-79.10 MCH- 26.40 MPV 12/10 בדיקות נוספות שאשמח להבין את משמעותן: P-ANCA-NEGATIVE 5-10U/ML=BORDERLINE 10 < U/ML = POSITIVE C-ANCA NEGATIVE נשלחתי לרמאטולוג שאמר שכנראה מדובר במחלה אימונית או אוטו-אימונית, ואין צורך בטיפול אלא רק במעקב בשלב זה, אני מרגישה טוב אין לי כאבים או תסמינים יש מעט נימול בבאצבעות ידיים אבל לעיתים רחוקות ובעיקר בלילה בעבר היה לי BELLS PALSEY/ אשמח לקבל את חוות דעתך, אני עדיין מודאגת מהערכים הגבוהים בדם . האם כדאי לפנות למומחה נוסף והאם יש לך המלצה?

שלום יש בבדיקות עדות לדלקת כלשהיא. אין לי מספיק פרטים קליניים עליך אך הכלל שלי הוא שמטפלים בחולה ולא בבדיקות!!!! דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת