Tietze's Syndrome

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

11/06/2003 | 22:42 | מאת: ליאת

שלום רב, אני בת 26, בריאה בדר"כ. לפני כשנה אובחנתי כסובלת מ-Tietze's Syndrome ע"י ראומטולוג. הבעייה אובחנה יחסית באיחור ניכר, משום שסבלתי מהכאבים בחזה עוד מאז הצבא, באופן כרוני. התקפי הכאבים מתגברים בעיקר בעונות המעבר (בעיקר עם תחילת החורף, כאשר האוויר קר יותר ולח), או כאשר אני חשופה למשב רוח קר בפלג העליון של הגוף (מיזוג אויר, למשל). שאלתי היא, כיצד ייתכן שאני סובלת מהכאבים הללו זה כמה שנים באופן כרוני (במאמרים שקראתי על הנושא נאמר שהתופעה אמורה להיעלם מעצמה תוך חצי שנה לכל היותר), ומה ניתן לעשות כדי להפטר מהכאבים הנוראיים האלו - בזמן התקפה אני לא יכולה אפילו לדבר בגלל עוצמת הכאב, ותלות במשככי כאבים אינה פתרון מוצלח לטווח ארוך. אנא עזרתך. תודה מראש, ליאת

13/06/2003 | 15:43 | מאת: איתן

מעבר לתשובתו של מנהל הפורום , אתן לך גם תשובה מניסיוני - טיפול הומאופתי קלאסי יכול בהחלט לפתור לך את הבעיה, אני יכול לספר לך בפרוט יותר עם תצרי קשר וגם להמליץ לך על מטפלים בכירים לפי אזור מגורייך eitancohen1@ hotmail.com

שלום תסמונת מסוג זה יכולה להשאר שנים ולשגע אתהחולה,לגרום לביקורים חוזרים בחדרי מיון בחשד להתקף לב ולגרום לכיב קיבה על רקע טיפול מתמשך בתכשירים משככי כאבים. ניתן לעזור לרוב המקרים באמצעות שיטת טיפול הנקראת NEURAL THERAPY המבוססת על הזרקת לידוקאין(חומר הרדמה מקומי) בריכוז נמוך לאיזורי הכאב. טיפלתי במאות מקרים וכמעט תמיד הצלחתי לרפא את הבעיה או להרגיעה באופן משמעותי. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת