טיפול באלטרקסין

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

25/06/2008 | 18:55 | מאת: ר

מה תופעות הלוואי של טיפול באלטרוקסין וכיצד הוא פוגע בגוף

26/06/2008 | 23:54 | מאת: נטע

אני לא רופאה אבל בתור מי שמטופלת באלטרוקסין אני לא מבינה למה את/ה בכלל חושב/ת שהאלטרוקסין פוגע בגוף או שיש לו תופעות לוואי כלשהן? אלטרוקסין זה בסך הכל הורמון התירואיד (FT4) שבמצב של תת תריסיות כשהבלוטה לא מפרישה מספיק מההורמון, משלים את החסר. אין לו תופעות לוואי ואם לוקחים אותו במינון המתאים הוא לא צריך לפגוע בגוף.

שלום התשובה המצורפת מאד נכונה ומדויקת. יש לעיתים קרובות בשלב ראשון של מתן התרופה בעיות לא מעטות עד לשלב האיזון. לצערי הרבה רופאים מתחילים טיפול הורמונלי בשלב מוקדם מידי ויש דרכים למנוע לגמרי או לדחות תחילת הטיפול. ראה האתר שלי. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת