שתייה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

29/06/2008 | 16:35 | מאת: dan

שלום בן 65 רזה 50 קג. נכה. רוב הזמן בבית. במשך היום בקושי נכנס שתי כוסות מים סהכ .,.אם יותר טיפה: זה ע"ח האוכל. בבוקר מסוגל לשתות שלוש ארבע כוסות .שותה 1-2 האם מספיק לדחוס 4 בבוקר ואזי יספיק לכל היום ( יקשה על כליות?) או חייבים לפצל? שאלה נוספת: במשך שנים אחרי יציאה שירותים , תשוש. חלש, בין 3 עד שש שמונה שעות.. אם אחרי יציאה כל יומיים או יום. לא משנה .לחץ דם 60.90 שנים בדיקות בסדר . איזה כיוון לחשוב ? תודה

שלום הבעיב מורכבת מידי מכדי לתת תשובה פשטנית . חיב לבדוק אותו ביסודיות ולהתייחס למכלול הבעיות. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת