אשמח לייעוץ

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

01/07/2008 | 17:46 | מאת: ליהי ע..

היי, החלטתי לפנות לכאן אחרי שהרפואה ה"רגילה" לא עוזרת לי. אני סובלת מקורטיזול מאוד גבוה ונשירת שיער מתמשכת על פני כמה שנים. איני בטוחה שיש קשר בין שניהם ,איני סובלת מסטרס מיוחד ואני במעקב בדיקות דם כל הזמן בגלל הנשירה ראיתי אנדריקולוג ורופא עור ואף אחד מהם לא מצא סיבה לבעיה. אני מאמינה שגוף ונפש מאוד קשורים מה תיתכן הבעיה הנפשית שאולי גורמת לנשירה ולקורטיזול בלתי מוסבר? ואם יש פורום אחר מתאים יותר אשמח לדעת תודה ויום נפלא

שלום עושה רושם שהבעיה שלך מורכבת מידי מכדי להתייחס כאן. את מוזמנת ליצור קשר. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת