שפעת חוזרת

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

02/07/2008 | 11:36 | מאת: ים

שלום רב, אני בן 36 ועד לפני 8 חודשים הייתי בריא לגמרי ופעיל מאוד מבחינה גופנים (אימוני ספורט סדירים ועצימים). לפני שמונה חודשים נתקפתי בחולשה ונאלצתי להפסיק להתאמן גם האנרגיות שהיו לי במהלך היממה הלכו ופחתו. כמו כן, במהלך 8 חודשים הייתי חולה כ - 8 פעמים באיזה מחלה עם תסמינים של שפעת חום וכאב ראש. כל בדיקות הדם שעשיתי הראו על מצב נורמלי ללא משהו חריג בהתיעצות עם רופא המשפחה שלי הועלתה הסברה שאולי זו מחלת הנשיקה ולגבי השפעת החוזרת כמשהו ששכיח מאוד גם לאנשים בריאים. האם יש מישהו או בדיקה נוספת שאוכל לדעת מה הגורם לכל המצב הזה? אני מעוניין לחזור לכשירות כמה שיותר מהר תודה

שלום נשמע כמו תסמונת העייפות הכרונית. כנס לאתר שלי וקרא על נושא זה. ממליץ לא להזניח ולהתחיל די בזריזות לטפל בכל הכיוונים. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת