ריח רע

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

13/06/2003 | 01:38 | מאת: טל

בתקופה האחרונה אני סובל מטעם רע בפה וכנ"ל גם ריח רע האם זה כתוצאה מאכילה לא נכונה או משעות פעילות לא שיגרתיות או חוסר שינה .

13/06/2003 | 09:20 | מאת: Gubi

הלו טל, בדר"כ אם נשללה בעיה פריודונטית, הסיבות ל - HALITOSIS קשורות למערכת העיכול. כדי לקבל תמונה מלאה, לרדת לשורש הבעיה, וכדי לקבל טיפול פרטני מומלץ לראות רופא/מטפל הוליסטי.

13/06/2003 | 15:36 | מאת: איתן

יש פיתרון חדש מצוין לרפואה, ממש הגיע רק חודש שעבר מארה"ב כך שעוד לא כולם יודעים אליו וגם עד שהיה אפשרות לקנות את זה בכל סופר פארם יקח כמה חודשים, מדובר בחומר שנקרא אוקסיגן, שהוא בעצם כלורין- דיאוקסין והוא מחמצן את מולקולות הריח הרע ברגע היווצרם ולאורך כל היום אין שום ריח הוא הוכנס למשחת שיניים ומי פה של החברה האמרקאית הנקראת אוקסיפרש, מנסיון שלי תוצאות מדהימות וכל הגדולים בארץ שכבר שמעו שזה הגיע מברכים על כך , כדי להשיג את זה בלי לעשות להם פרסומת יותר מדי,אתה יכול ליצור איתי קשר והפנה אותך לטלפון של החברה בתל אביב, [email protected]

שלום ריח רע בפה כמעט תמיד מקורו בתהליך דלקתי במערכת העיכול. חסרים פרטים כדי להתיחס לתלונה. דר דיין

16/06/2003 | 23:02 | מאת: פרופ' יהודה פינקלשטין

שלום רב, אין מחלה ידועה במערכת העיכול הגורמת לריח פה בואש ןהכרזות אלו למיטב ידיעתי כמומחה בתחום זה, משוללות כל יסוד עובדתי. ולעצתי, מי שטוען להפך - יש לבקש ממנו שיראה זאת בכתובים. כלומר שיראה היכן הדבר מופיע, אם בספרים רפואיים או מאמרים רפואיים. בעייתך בתחום רפואת אף, אוזן וגרון ומי שעוסק בבעיה זו יוכל להועיל לך. בברכה פרופ' יהודה פינקלשטין

17/06/2003 | 07:43 | מאת: איתן

אז מי צודק הפרופסור פינקלשטין שאומר חד וחלק אין ריח רע ממערכת העיכול בכלל והכל מא.א.ג או ד"ר דיין מנהל הפורום שאומר הכל ממערכת העיכול, אז אני אומר לכם את המדויק ביותר רוב מקורות הריח הרע בא מהלשון ואותו צריך להקפיד לגרף ולא לצחצח, מקור נוסף בשכיחות גבוהה מבעיות חניכיים ומקורות נוספים פחות שכיחים יכול להגיע ממערכת העיכול או מהגרון. ולכן לפעמים אצל שיננית פותרים את הבעיה ולפעמים גירוף לשון פותר בכל מקרה החומר של אוקסיפרש מובטח לכם מניסיון יחמצן את הריח רע לטווח של יום שלם וזה מצוין.

17/06/2003 | 19:13 | מאת: פרופ' יהודה פינקלשטין

שלום רב, צודק מי שמסתמך על עובדות ולא על אמונות. ריח בואש הוא בעצם גוז ובעיקר סולפידים המופרש ע"י חיידקים אנארוביים כלומר חיידקים שאינם יכולים לחיות במקום בו יש אויר אלא בחללים סגורים. אין תנאים כאלו במערכת העיכול ולכן אין אף בסיס עובדתי למערכת העיכול כמקור לריח בואש - ניתן לבדוק את הספרות. במקרים מסויימים בגיל המבוגר נוצרת כען שקית (סעיף על שם זנקר) בכניסה לושט ושם מצטבר מזון מרקיב. לעיתים החיידיקם הללואכן יושבים בכיסי חלניכיים או שיניים אכולות עששת. אך בד"כ הם יושבים בתוך השקדים ולעיתים רחוקות מאד בגב הלשון. מר איתן הנכבד - לפני שאתה יוצא בהכרזות ומציע לאנשים תמימים טיפול - כדאי לך ללמוד את הנושא עליו אתה מדבר ולגשת לנושא של טיפול בבני אדם באופן רציני. בכבוד רב פרופ' יהודה פינקלשטין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת