כיצד ניתן לדעת את סוג הדם שלי ?

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

08/07/2008 | 14:06 | מאת: רמקולר

רופא המשפחה לא מסכים לשלוח בדיקה כזו ללא סיבה עשו לי בדיקות דם כלליות (סוכר, כולסטרול וכו') - ללא בדיקת סוג הדם אני נמצא במאגר מח העצם בעקבות תרומה למאגר בעבר - הם בכלל לא בודקים את נושא סוג הדם (אלא רק למי שנמצא מתאים לתרומה) מעולם לא תרמתי דם במד"א - האם זו האפשרות היחידה שלי ? (במידה והיא קיימת בכלל...) תודה.

08/07/2008 | 15:07 | מאת: חיפאית

אפשרות שאני יודעת עליה, במידה ואתה צעיר יחסית.. אצל הילדים שלי (והגדול בגיל 30) נרשם סוג הדם במכתב שחרור מבית החולים לאחר הלידה.

שלום תרום דם -זה גם בריא וגם יפתרו לך הבעיות. להערכתי ברוב המרפאות הפרטיות ניתן לבדוק. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת