חולשה לאחר טיפולי כימותרפיה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

19/07/2008 | 16:27 | מאת: ענת

אימי סיימה טיפול כימותרפי לסרטן הלימפות, והיא מאוד חלשה. הבנתי שיש לך במרפאה טיפול לחיזוק - האם זה נכון ומהו. יש לה בעיה עם אינפוזיה כיוון שקשה מאוד למצא את הורידים שלה. אשמח לשמוע האם יש לכם טיפול מתאים ומהו. תודה

שלום יש להתאים את הטיפול לחטופל ולא בהכרח יש צורך באינפוזיות. שלב ראשון עלי יהיפגש עם אימך עם כל המסמכים הרפואיים ולפתוח תיק רפואי מסודר ולהתאים לה טיפול בהתאם למצבה. דר דיין

22/07/2008 | 22:55 | מאת: ענת

תודה. גילו אצלה כעת מים בראות, אז נמתין עד בירור הנושא הזה לפני הפנייה אליך (אתה חושב שכדאי לפעול במקביל?)

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת