חיידק הליקובקטר

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

20/07/2008 | 10:20 | מאת: יפ ש

ב17.6 עשיתי בדיקה בקיבה עם הרדמה בקו"פח בזבולון בגלל בעיות של גרפסים הטיפול שקיבלתי 1000מ"ג מוקסיפן +אנטיוטיקה בשם קארין +לוסק סיימץי את הטיפול יש שיפור אבל עדיןן יש תופעות של גרפסים מאוד לא נעים כללית אני מרגישה טוב מתאמנת בחדק כושר עובדת הכל רגיל אני רק דואגת לאחר טיוך של כמות אדירה לא נעלם מה עליי לעשות תושה יפ.

שלום הכל לוקח קצת זמן - קצת סבלנות !! אם כעבור 4 שבועות מסיום הטיפול לא תהייה הטבה - פני בשנית. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת