אינפוזית ויטמינים האם אפשר כאינפוזיה "רגילה" (לא

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

23/07/2008 | 01:04 | מאת: גילי

(לחא וריד ראשי הדורש ניתוח) אימי לאחר ניתוח מעי הדק עקב סיבוב המעיים סביב עצמם היא מוזנת ע"י זונדה ומחוברת למכונת הנשמה - אך צלולה לחלוטין, כותבת ו "מדברת" וכמו כן מקבלת אינפוזיה דרך היד עקב שלשולים הבעיה העיקרית העומדת כרגע היא היותה משלשלת כל הזמן כך שאיננה סופגת דבר (לטענת הרופאים והדיאטיקנית) "פ שיחה שהיתה לי היום עם הרופאים הם ינסו כלכלה אשר לא תדרוש הפעלת המעי (אוכל מפורק) ו/או כלכלה עם סיבים ע"מ לתת נפח ליציאות כך או כך יש לתת לה ויטמינים מינירלים וכד הרופאים משתפים פעולה העליתי בפניהם האפשרות של מתן ויטמינים ומינירלים באינפוזיה היות ובחברת גרמזה טענו שברשותם מולטיויטמין הניתן באינפוזיה לטנת הרופא אין הוא מכיר אפשרות מתן אינפוזית ויטמינים דרך וריד היד (כאינפוזיה הניתנת כעת) אלא דרך דרך וריד ראשי - דבר שיחייב ניתוח וכמובן הסעתה לבי"ח למחלקת ניתוח (כעת היא בבי"ח יעודי לגמילה ממכונת הנשמה) באתרכם הינכם מטפלים ע"י אינפוזיה של ויטמינים ומירלים ומכאן שאלתי האם אינפוזיה זו היא ככל אינפוזיה פשוטה או דורשת ביצוע דרך וריד ראשי/גדול תודה נ.ב. מקוה ליצור קשר טלפוני מחר , בכוונת הרופאין

שלום ניתן בפירוש את האינפוזיה דרך וריד פריפרי פשוט ולא דרך ווריד מרכזי . החומרים הניתנים בעירוי נמצאים בכל בית חולים רק לא בהכרח קים הידע לגבי המינונים. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת