תרופות הומהומטיות

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

27/07/2008 | 19:18 | מאת: חיה

שלום היום יצאתי מייעוץ נטורופטי להורדת כולסטרול שערכו 212 , לאחר שטיפול בכדורי סטטינים הוביל לכאבי שרירים בלתי נסבלים. דרך הטיפול הכניסה אותי קצת לתדהמה. המייעצת רשמה לי 6 סוגי ויטמינים וטיפות, כך שאני צריכה לקחת ביום 10 כדורי ויטמינים לפני ואחרי ארוחות. כמו כן דיאטת המזון שנרשמה היתה מאוד קיצונית מבחינת תפריט המזון. מדוע צריך כל כך הרבה ויטמינים? מה דעתך על השיטה ועל יעילותה בהורדת כולסטרול

שלום חלק גדול מהנטורופטים יודעים תאוריה מצוין אך בהרבה מקרים לא יודעים להתאים אותה למטופל. טיפול הכולל 10 סוגי תכשירים ודיאטה קיצונית לעולם לא יחזיק מעמד לטווח ארוך ואין טעם בכלל להתחיל איתו !!! נסי להתייעץ בנטורופט שלמד בבית ספר אחר . דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת