ויט ד

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

28/07/2008 | 14:36 | מאת: גרין

שלום האם הבנתי נכון? כדי לקבל את המירב מהשמש לויטמין ד השמש צריכה להיות בזוית 45 מעלות . בימים אלו היא כבר בשעה0930-1000 בזוית זו , אזי לא צריך לחכות לשעות החמות 1200 ? בחורף באמת רק בשעות הצהרים היא 45 מעלות . ואזי עור בהיר מאד ללא עננות יספיק עד שקצת מתחמם העור בערך 10 דקות כל יומיים? בשרוולים מקופלים רגליים ידיים +טיפה בטן ? 4) האם ישיבהשל 10 דקות כך בבוקר 0830 מיותרת? אין קבלת וויטמין ד כלל חבל על הזמן ? תודה על תשובות מפורטות

שלום לא מבין בזה כל כך הרבה . ההסברים שלך נשמעים משכנעים. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת