עצה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

01/08/2008 | 16:20 | מאת: משה

אני מתקרב ל 60 .עשרות שנים כמעט לא נייד.בגלל בעיות אורתופדיות ברגל ). בעקר בעשר השנים האחרונות , רוב הזמן יושב בכסא גלגלים, קצת מתהלך בבית .בעיתי: כשקם משכיבה לישיבה בכסא אם בבוקר , ואם אחרי חמש דקות שכיבה ביום: מתאושש וחוזר לעצמי רק אחרי חצי שעה לפחות . יותר גרוע אחרי יציאה בשירותים ( פעם ביומיים )מתאושש ,לפחות אחרי 3,4 שעות ולפעמים יותר. מיד אחרי היציאה , אפילו דיבור בטלפון קשה. שומע המטלפן בצד השני ושואל "למה את מתנשם ומתנשף"?י יש לך עצ ות ,רעיונות,לא תרופתיות ? או מה הכיוון לבירור? .י ביותר הרחבה: לחץ דם 60 על 90 + - בשנות העשרים שלושים היה 120 על 80 .רופא אומר בגלל שאני טבעוני ?( 15 שנה ) הלחץ ירד שאשמח . עשיתי קולונוסקפיה , אקו לב , אקג ללא מאמץ (לא יכול) בדיקות דם במשך עשר השנים: רק חוסר סידן וויטמין ד , בי12 שסודרו עם השלמות . היש רופא בצפון שמתמחה בבעיות של נכים? שנוצרו עקב הליכה מועטה או בכלל לא . תודה מראש

שלום חיב לבדוק אותך. יכולות להיות סיבות רבות ומגוונות שיכולות להסביר את המצב. לא ידוע לע על רופא בצפון. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת