שאלה נוספת

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

03/08/2008 | 23:04 | מאת: חוה

קישור לשאלה נוספת בשרשרת השאלות http://www.doctors.co.il/xFF-Read,xFI-675,xPG-85,xFT-39544,xFP-39542,m-Doctors,a-Forums.html

03/08/2008 | 23:09 | מאת: חוה

הרופא נתן לי האלטרולט לטיפול בכאבים בקיבה (סובלת מרמת חומציות גבוהה) האם זה עוזר באיזה שהוא אופן לקיבה? האמת היא שיש לי גם קשיים בנשימה אני חושבת בעיקבות הבעיה בקיבה וגם אי נוחות בעזור הקיבה ומעלה (גרפסים תקועים וכאלה)האם הכדורים יכולים לעזור גם לזה? ואם זה אמור לעזור לכאבים אז למה כתוב שזה עוזר לדיכאון?

שלום חיב לבדוק אותך. לדעתי ניתן בפירוש לעזור לך. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת