מחלת הנשיקה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

05/08/2008 | 10:40 | מאת: ע

שלום, אני כבר שבועיים חולה, כנראה במחלת הנשיקה (עוד לא אומת EBV אך יש לי בעיות בתפקודי כבד, ATYPICAL LYMPHOCYTES, חום נמוך וכו). מה אפשר לעשות ע"מ לחזור לעמוד על הרגליים כמה שיותר מהר? (יש לי 2 ילדים קטנים + עבודה וכו' והמצב הזה מאוד קשה לי) תודה!

06/08/2008 | 11:25 | מאת: גיא

היי גם אני סובל בימים אלו מהמחלה ( שלושה שבועות נוראיים ). לפני כחמישה ימים התחלתי טיפול בתכשיר צמחי נגד הוירוס שמצאתי בחיפוש בגוגל והתכשיר המדהים הזה כבר חולל מפנה והוריד לי את כל הנפיחות בלימפה כך שחזרתי לחיים. את יכולה למצא את האינפורמציה באתר של המטפל המצורף. הוא קבל אותי במרפאה שיש לו בתל אביב למרות שהוא בצפון . http://www.ramimor.co.il/ מאחל לך רפואה שלימה במהרה. גיא.

שלום ברוב המקרים מחלה זו חולפת לבד ללא כל צורך בטיפול. יש אפשרות לסייע לקיצור זמן המחלה באמצעות צמחי מרפא ועוד. אתה מוזמן להתקשר. דר דיין

11/08/2008 | 07:46 | מאת: גיא

רופאים מנסים לתרץ את כשלונם או את העדר תרופות למחלות באמצעות הקלישאה הישנה והשחוקה כ המחלה תחלוף מעצמה. נסיוני עם המחלה הוא אחר . זה הטיפול שהציל אותי וכתבתי עליו. גיא

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת