קוליטיס

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

06/08/2008 | 21:57 | מאת: יאיר

שלום מדובר על ילד בן שנתיים שסובל מגיל חצי שנה מ"קוליטיס" מטופל בשניידר באישפוזים ,קיבל בעבר גם מנת דם . בביופסיה לא התקבלה תשובה חד ששמעית שזה "קוליטיס" !!!! טופל ב "פנטזה" "אימורן" "יומירה" ללא הטבה. הדבר היחיד שעוזר זה סטרואידים. יש דילמה לגבי "ציקלוספירון" .(אם רשמתי נכון) העצה של הרופאים היא להוריד את המעי הגס ואחרי 3 חודשים לחבר למעי הדק .רוצים להביא מומחה מארה"ב עם ניסיון רב יותר בניתוחים אלו. אני שואל את השאלות במקום חבר שלי שאינו משתמש באינטרנט , האם יכול להיות שזה לא "קוליטיס" ויש בדיקה או רופא עם הרבה ניסיון שיתן אולי טיפ שלא קיבלו עד היום ?? אם זה לא "קוליטיס" מה זה כן יכול להיות ? אם זה כן ,אז רק ניתוח יכול להציל את הילד ??? תודה רבה

שלום גם בגלל גיל התינוק וגם בגלל חומרת הבעיה - אין אני רואה מקום להתערבות. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת