גלי חום בגיל 26

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

20/08/2008 | 15:03 | מאת: טל

דר' שלום רב! אני בת 26, בריאה בד"כ, מבנה גוף רזה לרוב קר לי כשאני נכנסת לחדר ממוזג. לאחרונה התחלתי לסבול מגלי חום בלתי נסבלים (ללא הזעה) בזמן השינה (בצהריים או בלילה), אין קשר למזג האויר גם לישון עם מזגן לא פתר את הבעיה. מה יכולה להיות הסיבה?

שלום לא ברורה לי הסיבה - אך אם זה ימשך פני לרופא פנימי לבדיקה. דר דיין

18/09/2008 | 08:53 | מאת: אופיר סלע

נוסף לבדיקה הקונבנציונאלית שכדאי לעשות, עודף חום בגוף מתקשר לעודף יסוד האש-שכל. לעשות עבודה של הרגעת המחשבה, דרך מדיטציה שמתאימה לך, דרך שיתוף הקשיים שלך. לשתות הרבה מים ולאפשר יותר מקום לרגש באופן כללי. אהבה

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת