בדיקת שיער

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

14/06/2003 | 20:31 | מאת: ברכה

שמעתי שקיימת בדיקת שיער המתבצעת באנגליה בעלות של 150$ ונותנת תמונה מהימנה על כל המצב המערכתי בגוף , כולל בעיה נפשית? האם הבדיקה הזאת מקובלת בעולם הרפואה ונעזרים בה לממצאים דיאגנוסטיים?

שלום מצטער לאכזב אותך -לא מאמין לבדיקה מסוג זה. בגרמניה עשו ניסיון ושלחו שיער למספר מעבדות-וקיבלו תשובות שונות בתכלית, אין קיצורי דרך. דר דיין

21/06/2003 | 09:35 | מאת: אהרוני

ישנו בת"א אדם העושה בדיקות כאלה הוא גם מסתיע בעזרת מחשב כדי לאשש את התוצאות. עד כמה שידוע לי האיבחון שו נכון ב99% אם תרצי חזרי אלי בדו"אל ואמסור לך את כתובתו והטלפון שלו.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת