סיליצאה ג'ל נגד כאבי בטן

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

24/08/2008 | 16:34 | מאת: יניב

קניתי את הג'ל לבליעה, על הבקבוק רשום לא להשתמש אחרי 4 שבועות לאחר הפתיחה כשבמקביל מוטבע על הבקבוק תוקף שנת 2009 מה נכון? ניסיתי לפנות לסופרמדיק היבואן אך משום מה "צור קשר" שלו לא עובד וגם קו הטלפון לא נגיש מסלולרי בדיחה? תרמית?

שלום שתי ההודעות נכונות. זה טוב לשימוש עד 2009 כשזה לא פתוח - אך יש להישתמש תוך 4 שבועות מהפתיחה. דר דיין

07/09/2008 | 16:27 | מאת: יניב

תוכל להמליץ על משהו טוב נגד כאבי בטן עם תוקף ארוך יותר? תודה רבה על העזרה!

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת