זיהום?

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

15/09/2008 | 14:44 | מאת: אורלי

האם יכול להיות שיש זיהום וכל בדיקות הדם + שקיעות הדם יוצאות בטווח? האם אלו בדיקות שנותנות תשובה ב - 100%? יש לי חשד לזיהום באגן לאחר ניתוח. תודה.

15/09/2008 | 15:07 | מאת: אורלי

האם כאבי אגן + מפשעה + רגל שמאל (כל הכאבים בצד שמאל), יכולים להעיד על משהו שאולי הרופאים מפספסים? חשבו שיש לי דלקת אגן, טופלתי באנטי' - 3 סוגים לאורך כמה שבועות וכלום לא עוזר.. ניסיתי לבדוק כיוונים נוספים - אורטופדי, כירורגי, גניקולוגי וכד'.. אולי מעיים? האם נשמע כמו חיידק או סוג מסויים של מחלה? כל רופא זורק אותי מהאחד למישנהו ואני פשוט כבר אובדת עצות. אשמח לתגובה. תודה.

שלום ברוב המקרים יש חום ,אך העדר חום לא שולל. פני בהקדם לרופא פנימי. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת