כולסטרול

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

17/09/2008 | 14:02 | מאת: סיגלית

שלום - אודה להתיחסות לבעיה הבאה- בת 52 בריאה ( משקל 59 ק"ג 160 ) עושה ספורט 2-3 פעמים בשבוע. ב 10/06 כולסטרול כללי 270 ( 176.8 - 77 - ) טריגליצרידים 81 לאחר טיפול בתוספי תזונה ( שום, אומגה 3 , ותוסף מצמחי האמזנס ) היה שינוי וב 7/07 כולסטרול כללי 228 ( 144.1 - 69 ) טריגלצרידים 74 . מאז הפסקתי עם תוספי התזונה למעט אומגה 3 אך אני מקפידה מאד על תזונה מתאימה. התוצאות היום כללי 236 ( 169- 56 ) וטריגלצרידים 58. רציתי לעדת האם לדעתך יש להתחיל בטיפול תרופתי? כמו כן מה ההסבר לירידה גם בכולסטרול ה"טוב" תודה רבה סיגלית

שלום חסר לי פרטים בנוגע להיסטוריה משפחתית. לא הייתי לוקח טיפול כנגד כולסטרול כל כוד אילו הערכים שלך. בקרוב יכנס לשוק תכשיר נגזרת של ויטמין B המעלה את רמות ה-HDL. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת