שלשולים, גזים, כאבי בטן חזקים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

20/09/2008 | 03:02 | מאת: שיר

שלום, כבר קרוב לחודש שיש לי בעיות במערכת העיכול. עד לפני כמה ימים היה מדובר בצואה רכה ובהירה ללא צורה, קצת כמו שלשול, בתדירות גבוהה ליום. בנוסף היו לי גזים וכאבי בטן, כאבים מתחת לחזה באזור מפתח הלב. לפני כמה ימים כשלא חל שיפור, המצב אף הורע, והתחלתי לשלשל בבקרים, מלווה בכאבים בבטן, בחזה, בגב, בצדדים, ובעצם בכל מקום כמעט. יש חום נמוך (37-37.5), גזים שקשה לשחרר ותחושה שהבטן מלאה ומתפוצצת ממש מכאב. אני יורדת במשקל משמעותית, והלילה התחילו גירודים בכל מיני מקומות בגוף. אין ולא היו לי מעולם בעיות שכאלה, וכנ"ל לגבי משפחתי. גם לא שום מקרה של סרטן כלשהו במשפחה. פגשתי גסטרואנטרולוג שהעלה אפשרות שאין מדובר בתחום שלו, אלא מחלה פנימית אחרת, שלח אותי לשלל בדיקות צואה ודם, ואמר שלגבי בינתיים שלא אדאג. השאלה אם אני באמת יכולה להיות רגועה (עד כמה שאפשרי במסגרת מגבלות הסבל)? סף הכאב שלי מאוד גבוה, ועם זאת אני יוצאת מדעתי מהכאבים והסבל. אני לא יכולה לשכב אפילו על הצד בלילה. האם זה אקוטי כדי להגיע למיון, או שזה בסדר לחכות עוד כמה ימים?

שלום לא הייתי מזניח!! הייתי מחכה לבדיקות הראשוניות ופונה לרופא פנימי עם אוריינטציה משלימה ושוקל דיאטה מתאימה ועוד. דר דיין

22/01/2009 | 20:37 | מאת: שושי

שלום! מזה כעשרה ימים אני סובלת מכאבים חזקים והתכווציות בבטן התחתונה מקדימה. לפני כן היה לי וירוס של שלשולים חזקים.יש לי גם עצירות ולא יציאות כמו שהיו. אבקש לדעת לאיזה רופא לגשת אם בכלל.

22/01/2009 | 20:37 | מאת: שושי

שלום! מזה כעשרה ימים אני סובלת מכאבים חזקים והתכווציות בבטן התחתונה מקדימה. לפני כן היה לי וירוס של שלשולים חזקים.יש לי גם עצירות ולא יציאות כמו שהיו. אבקש לדעת לאיזה רופא לגשת אם בכלל.

22/01/2009 | 20:37 | מאת: שושי

שלום! מזה כעשרה ימים אני סובלת מכאבים חזקים והתכווציות בבטן התחתונה מקדימה. לפני כן היה לי וירוס של שלשולים חזקים.יש לי גם עצירות ולא יציאות כמו שהיו. אבקש לדעת לאיזה רופא לגשת אם בכלל.

07/10/2008 | 13:25 | מאת: מור

שיר שלום,התיאורים האלו מתאימים שלי. האם עליית על הבעיה? לי אמרו שזה אבנים במרה אבל משום מה לא נראה לי שזאת הסיבה...

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת