וירוס הJVC

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

25/09/2008 | 13:40 | מאת: מאיה

אבי מאושפז בבי"ח ואמרו לנו כי הוא סובל מוירוס הJVC. עוד נאמר לנו כי וירוס זה עלול לפגוע בלב. אבי עבר בדיקת לב מקיפה ונמצא שהכל תקין. כעת, הוא מקבל אנטיביוטיקה כל 3 שעות. רציתי לשאול: א. מהו וירוס זה? מהן תופעות הלוואי שלו? ב. מהם הטיפולים המקובלים במקרה זה? כל מידע נוסף שקשור לנושא יתקבל בברכה תודה רבה ויום נעים.

שלום לא יודע במה מדובר -- נסי לתת עוד קצת פרטים. דר דיין

27/09/2008 | 15:13 | מאת: מאי

חפשי בגוגל את המילה cmv - או מחלת הנשיקה כי אין וירוס שנקרא jvc http://www.google.co.il/

28/09/2008 | 12:06 | מאת: מישהו

נגיף ה JC עלול לגרום לפגיעות נוירולוגיות.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת