זיעה דביקה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

15/06/2003 | 13:46 | מאת: יובל

אני סובל מזיעה דביקה . הנני בן 38, סובל מזיעה דביקה במיוחד הגורמת לשפשפת . כמו כן יש לי גירודים בבית השחי (שני הצדדים) כאשר אני מרסס דואדורנט בבית השחי זה מאד שורף, וכאשר אני שם אפטייר שייב זה גורם לפריחה בעור הפנים ובצוואר.( התופעה קיימת מזה 3 שנים , הייתי אצל רופאי עור אולם כמובן שזה לא עזר) ממה כל זה נובע? מה הטיפול כדי למנוע זאת? תודה מראש

שלום האם בוצעה בדיקת זיעה לכוון CYSTIC FIBROSIS האם בוצעו בדיקות נוספות האם אתה שותה מספיק האם אתה סובל מעצירות? ממגוון השאלות ואילו רק חלק -ברור שלא ניתן לספק תשובה ללא תישאול רציני. דר דיין

21/06/2003 | 09:30 | מאת: אהרוני

האם אתה סובל מעודף משקל? כי הסיבה לשפשפת זו לא הזעה אלא התחכחות חלקי הגוף אחד בשני. האם אתה לובש בגדים סינתטים? השלך אותם מעליך הם לא מאוררים ,אינם סופגים את הזיעה וגורמים לריחות לא נעימים. לבש בגדים אך ורק מחומר טבעי במו 100% כותנה,פשתן המפ,צמר (בחורף). שתה הרבה מים אבל ללא גזים ובטמפרטורת החדר. מים קרים אינם מתפרקים היטב בגוף והם יוצאים כלעומת שבאו החוצה וזו אחת הסיבות שהזיעה שלך דביקה. המנע משתית משקאות ממותקים או מגוזזים אך ורק מים טבעיים באם תרצה עוד טיפים פנה אלי בדוא"ל.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת