treatment for my son..

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

27/09/2008 | 17:30 | מאת: mickel

שלום רב, יש לי ילד בן 6, מגיל 4 הוא מקיא לפעמים אחרי הארוחה ללא שום סיבה הנראית לעין. בדקנו את הבעיה עשרות פעמים, הרופא אמר שזה שום דבר. הרופאים בדקו את חומציות הקיבה ופשוט אומרים שזה כלום, אני חיה בפיליפינים ולא מגיעה לישראל בכלל, מה אוכל לעשות ואיך אוכל להגיע לפתרון הבעיה? אני ממש אובדת עצות. בבדיקה האחרונה הרופא אמר שהוא תת משקל. אנא כוון אותי ומה אני צריכה לבדוק על מנת שאוכל לעלות על בעיה האמיתית של הבן שלי האם יש רופא טוב כאן? האם יש בדיקות מסויימות שצריך לבדוק? תודה רבה.מיקל.

שלום כנסו לאתר שלי. מתואר חומר בשם קוליביוגן שמופיע בצורת סירופ ואמפולות. ניתן להשיג החמר בגרמניה ללא צורך במירשם. יש לי נסיון בטיפול במקרים דומים למתואר באמצעות הסירופ. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת