מבקשת חוות דעת

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

12/10/2008 | 21:19 | מאת: של

שלום אני בת 58 אני סובלת מחולשה כללית וסחרחורות ובחילות וגם נרדמות לי הידיים ובעיקר כפות הרגליים, אני מרגישה שזרמים עוברים לי בהם. בנוסף אבחנו אצלי אבניים בכליות וגילו דם בשתן. אבחנו גם מיקרודנאומה ב-5 מ"מ במוח, וטוענים שלא זו הבעיה. אני סובלת גם מאפלה (קרישיות יתר) יצאתי מאוזנת בנוסף אין לי תאבון ויש לי חוסר שיווי משקל ואני סובלת גם מסוכר אך מאוזנת ומטופלת. הייתי מאושפזת בפנימית, שלחו אותי לc.t והוא יצא תקין אך אני עדיין מרגישה אותו הדבר. אשמח לקבל חוות דעת נוספת בבקשה ותודה.

שלום בעיה מורכבת מידי מכדי להתייחס אליה בכתב. חיב לבדוק אותך ביסודיות!!! דר דיין

21/10/2008 | 23:40 | מאת: של

תודה אך אשמח אם תציע סוגי בדיקות שאבקש אותן מהרופא.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת