צינון חוזר

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

14/10/2008 | 00:08 | מאת: אפי

שלום לכם, בחודשיים האחרונים אני כל הזמן מצטננת, מחלימה ושוב מצטננת. זה קרה כבר חמש פעמים ככה. מישהו יודע אולי למה זה קורה ומה אוכל כדי למנוע את כל הצינונים החוזרים האלו?

שלום חסרים פרטים קליניים. דר דיין

21/10/2008 | 18:56 | מאת: אפי

מה עוד חסר? הצינון מלווה בנזלת ובכאבי גרון. אני לא יודעת אם זה קשור, אבל יש לי לעתים גרד בעיניים. למיטב ידיעתי, אני בחורה בריאה (בת 28). תמיד היתה לי איזו רגישות בגרון, אבל אף פעם לא יצא לי להיות מצוננת לסירוגין כל כך הרבה. אשמח לספק עוד פרטים אם יידרש. אפי

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת