גמילה מגלוטן וסוערים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

18/10/2008 | 23:37 | מאת: זהבה

שלום רב. לפני כחצי שנה עברתי טיפול גמילה מגלוטן וסוכרים במכון אברהמסון. אני בת 45, סובלת מסכרת ומטופלת בגלוקופאג ומיתר לחץ דם ומטופלת באוקסר. הסכרת היתה הסיבה העיקרית לטיפול הגמילה. יש לציין שערכי הסוכר ירדו משמעותית. כיום, חצי שנה אחרי, פתאום החלו לכאוב לי השרירים ברגליים, בעיקר בירכיים, יש לי קצת חוסר תחושה בחלק החיצוני (שמאלי) של כף רגל שמאל קרוב לקרסול. פרט נוסף - לפני כעשרה חודשים היתה לי תאונת דרכים. מישהו נכנס ברכב שלי מאחור. היו אז שתי טראומות, אחת בצוואר, יד שמאל ושכמה שמאל, המכה השניה היתה באזור הגב התחתון. יצאת מהאוטו והרגשתי שאני חיית לשבת מכיוון שהרגליים לא מחזיקות אותי. טופלתי אז בפיזיותרפיה ובביו אנרגיה משולבת רפלקסולוגיה. התופעות הו אותן תופעות של נימול בכף רגל שמאל וכאבים בגב תחתון עם הקרנה כלפי מטה. לפני כשבוע ביצעתי CT גב תחתון בהפניה של אורתופד -חשב שאולי מדובר בבעיית גב. תשובות הCT היו שיש בלט דיסק אך הוא אינו לוחץ על עצב שורשי ולכן אולי אינו מסביר את המיחושים ברגליים. בשבוע הבא אבצע גם EMG. בי מקננת הרגשה חזקה מאוד שכל זה עקב אי אילו חוסרים בגוף. אולי זה קשור לגלוטן? פירות אני כן אוכלת במינון. אשמח לשמוע דעתך ואם צריך אתן פרטים נוספים. תודה ושבוע טוב. זהבה.

שלום על פניו נראה שאת צודקת. אני הייתי מנסה שניים שלושה עירויים בכדי למלא אפשרות לחסרים . יתכן שמדובר בנוירופתיה דיאבטית. דר דיין

21/10/2008 | 06:17 | מאת: זהבה

לאן לפנות? הייתי רוצה לפנות לרופא שמשלב בחשיבתו את הרפואה האלטנטיבית וההוליסטית ולא שיטפל רק בסימפטומים. תודה.

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת