שאלה

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

19/10/2008 | 10:21 | מאת: שרון

שלום, אני בת 46, בזמן שעברתי לפרוסקופיה השבוע , המתח מצא שיש לי הידבקויות קשות של המעי, לקיר הבטן ועוד. מכיוון שהוא כבר היה באזור השחלה הוא פתח את ההידבקויות באזור זה. ההידבקויות מקורן בהריון רקטופי שעברתי לפני כ-8 שנים. לא הייתי מודעת להידבקויות אלו עד עכשיו, אבל בשיחזור לאחור אני יכולה לקשר בין תחושות לא נעימות, במיוחד בשעות הערב שהרגשתי: תחושה של מיצים מרים העולים לפה, ומשהו שגורם לחולשה ולוחץ בפנים. תחושה מעט עילפונית. קשה קצת לתאר. אז אני שואלת- מה עושים? נורא רוצה להרגיש טוב.

שלום ההדבקויות מתפתחות במהלך השנים והן מאד קשות לטיפול. למעשה כל פתיחת בטן מגבירה את כמותן. לדעתי אין דרך לפתור את בעיית ההדבקויות - אך באמצעות אכילה נכונה תוך הקפדה על לעיסה טובה וחוסר שתיה בזמן האוכל והרכב תזונה נכון ניתן להתגבר על רוב הבעיות. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת