צינון שנמשך 3 חודשים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

21/10/2008 | 14:54 | מאת: אלינה

שלום אני בת 21 בריאה בדרכ. אבל אני סובלת כבר 3 חודשים מכאבי גרון עשו לי כל בדיקה אפשרית של זיהומים של מערכת חיסונית של ויטמינים מה שמצאו שיש לי עלייה בכדוריות דם לבנות וcrp ומחסור בויטמין D.הרופא משפחה אמר שיש לי איזשהו זיהום ויראלי ואין מה לעשות עם זה. דבר כזה אמור היה לעבור תוך שבוע שבועיים אבל זה נמשך 3 חודשים! בהתחלה היה לי חום 37.1-37.4. אני מרגישה כאב גרון אני משתעלת והרגשה כללית מאוד רעה,גם מזיעה,כל פעולה גופנית קשה מאוד בשבילי. עכשיו כבר איזה חודש אין לי חום אבל התחושה אותה תחושה אני כבר אובדת עצות אמרתי לרופאה שגם יש לי גלי חום אבל אני חושבת שזה קשור לגרון כי אם במשך כמה ימים לא כואב הגרון אז גם אין לי גלי חום. ההורים שלי נוגעים בי ואומרים שאני מאוד חמה אבל אין לי שום חום. התחלתי לקחת ויטמין C אני שותה תה עם דבש שום דבר לא עוזר ההרגשה הנוראית הזאת של כמו צינון היא לא עוברת אני לא יודעת מה לא בסדר איתי. גם הלכתי לאף אוזן גרון כי יש לי שקד אחד מוגדל עוד מהילדות אבל הוא אמר שהכל נורמלי כי אין לי אנגינות בכלל. גם עשו לי משטח גרון הכל תקין. מה לעשות ??? אני מרגישה כמו חולת סרטן שכבר אין לי תקווה שאני אסבול ככה כל החיים למה אין תרופה ולמה זה לא עובר זה לא אנושי!!!! תעזרו לי:(

21/10/2008 | 18:59 | מאת: אפי

תרגעי קצת, כולה צינון...גם אני מצוננת המון. אולי זה חילוף עונות, אולי השד יודע מה. לא נראה לי שפאניקה עושה אנשים בריאים.

שלום את חייבת לעבור טיפול שייחזק את המערכה החיסונית. סוג הטיפול יקבע רק לאחר שיחה יסודית בינינו. יש לשקול ניקוי גוף ואולי מס אינפוזיות ואולי טיפולי אוזון להשמדת הווירוסים. נא בנסי לאתר וקיראי. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת