דלקת כתוצאה מ...?

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

23/10/2008 | 23:03 | מאת: זהר צפוני

כשלוש פעמים בשנה, בדרך כלל בעונות מעבר, אני 'חוטפת' דלקת מוזרה: אודם כמו כווייה על הבטן מהטבור ומטה שמלווה בחום רציני ביותר. רופאת עור ראתה, ולא היה לה מענה. רופאה כירורגית ראתה, גם לה לא היה מענה. מטופת מיד באוגמנטין 785מ"ג פעמיים ביום, ואקמולים להוקדת החום. פוחדת מהרגע בו האנטי' לא תגיב... משוכנעת שהדלקת מופיעה גם כתוצאה מלחץ נפשי שאני שרוייה בו. כל הפעמים היו קשורים בזה... עשיתי מעקב קטן. רציתי לשאול - האם יש דרך אחרת? האם יש פיתרון? בתודה מראש, ז.צ.

שלום נראה לי שאת צודקת --כבר ראיתי מקרים דומים. הטיפול מאד פרטני ומשתנה ממקרה למקרה. חיב לשוחח איתך ולבדוק אותך בכדי להציע כיוון טיפולי. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת