סופודוקס

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

03/11/2008 | 11:01 | מאת: לימור

ד"ר שלום נקבע לי קולנסקופיה לעוד חודש עם המשקה הזה הבנתי שזה מכביד על הכליות אין לי בעיה בכליות רק שלפני כשלושה חודשים עשיתי CTA עם הזרקה של יוד לוריד והיתה לי תגובה אלרגית קשה והבנתי שגם יוד מכביד על הכליות האם זה בעייתי ??? ולפני שלוש שנים עברתי ניתוח קיסרי צריך לציין את זה לבדיקה ?? \

שלום נראהלי שאת עושה יותר מידי בדיקות! יש לנקות המעיים לפני קולונוסקופיה.ניתן לעשות את זה עם סופדקס או חומרים אחרים ויש כאלו עיי שטיפה במיים --קרי חוקן . נא הכנסי לאתר וקיראי על קולוניק הידרותרפיה. דר דיין

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת