הפתרון האנאלי - ניקוי רעלים

דיון מתוך פורום  מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת

08/11/2008 | 03:18 | מאת: אנאליסט

הכתבה וגם התגובות מעניינות. דר' דיין, מה תגובתך לתגובות 99 ו 187? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3219764,00.html

שלום א.אין לי מרצדס מעולם לא היתה לי ץ אני נוסע בטויוטה היברידית ומאד מרוצה. ב.כולם צודקים. ג. אתה מוזמן להיות נוכח בטיפול או של עצמך או של מתנדב ותראה במו עניך מה יוצא ותהיה המום. ד. אין ספק שזה לא פתרון לתמיד אך זו יכולה להיות התחלה של כל תהליך שינוי וניקוי. דר דיין

18/11/2008 | 18:08 | מאת: אנאליסט

". אתה מוזמן להיות נוכח בטיפול או של עצמך או של מתנדב ותראה במו עניך מה יוצא ותהיה המום." גם כשאני משלשל בבית אני המום ממה שיוצא! ההרגשה אח"כ נהדרת, וזה בחינם!

מנהל פורום מחלות דרכי העיכול - רפואה משולבת